YETIEN ER IKKE BANGE FOR HØJE TEMPERATURER

De eneste klistermærker, brandstationer stoler på.

Responsive

VARMEBESTANDIGE OG PASSENDE

De er meget tynde og vil passe perfekt på hjelme og udstyr. Vores klistermærker kan modstå de højeste temperaturer og de hårdeste forhold. StickerYeti mærkater er de eneste klistermærker, brandstationer stoler på.

Powerful Admin

UBEGRÆNSET BRUGERTILPASNING

Tag det ekstra skridt med vores ubegrænsede klistermærker. Du kan få klistermærker med navnet på hvert medlem af dit mandskab eller skrive unikke henvisninger til opbevaring af udstyr. Intet mindstekøb! Kontakt os for et prisoverslag.

Retina Ready

BRUGERTILPASSET FACON OG HURTIGT VÆRKTØJ

Alle faconer og størrelser er mulige. Brug vores værktøj eller send os dit logo / din fil, så skal vi nok trykke den, som du vil have den. Foretrækker du at lave klistermærker online? Prøv vores nemme værktøj og design dine mærkater med nogle få klik.

Quality

HØJ KVALITET LAVET I SCHWEITZ

All StickerYeti mærkater er vandfaste og modstandsdygtige over for ridser. Yetien producerer alle klistermærker i Schweitz. For at give dig de bedst mulige mærkater, bruger vi kun produkter af højeste kvalitet, der er beregnet til at holde i årevis. Vi giver dig 10 års garanti.Er du klar til at bestille tilpassede klistermærker?