SPØRGSMÅL? PROBLEMER?

Yetierne elsker hver eneste kunde. Det er derfor vi giver fantastisk support.

Responsive

LEVERING

Hvad angår levering, gør vi alt, hvad vi kan, for at du skal blive tilfreds. Vi trykker og sender alle vores ordrer inden for 5 dage fra din godkendelse. Læs mere om vores forsendelse og levering her.

Powerful Admin

KVALITET

Yetien producerer alle klistermærker i Schweitz. For at give dig de bedst mulige mærkater, bruger vi kun produkter af højeste kvalitet, der er beregnet til at holde i årevis. StickerYeti giver dig 10 års garanti. Læs mere om vores kvalitet her.

Retina Ready

OSS

Har du spørgsmål om vores produkter, bestillingsprocessen, vores betingelser eller prissætning? Find de oftest stillede spørgsmål på StickerYeti. Gennemse vores OSS.

Quality

ÅBN EN SUPPORT TICKET

Yetien elsker din virksomhed. Det er derfor vi gør vores bedste for at stille dig tilfreds. Har du et problem med din ordre? Åbn en ticket, så svarer vi dig inden for 24 timer.

Hurtig forsendelse, gratis online prøvetryk, hurtig ekspedition.

StickerYeti er den hurtigste og letteste måde at købe brugertilpassede klistermærker på. Vi tilbyder gratis online prøvetryk, 5 dages ekspeditionstid og almindelig post. Alle vores klistermærker er lavet af vinyl i høj kvalitet og er lamineret med en UV beskyttende film, så de kan holde til alle forhold. Yetien er ikke bange for regn, sol, vand, sand, eller ridser! Brrrrravo! Send os din EPS, AI, PDF eller endda JPG fil eller brug vores online værktøj til at lave dit klistermærke på 2 min.

Premium vinyl

Yeti's stickers are printed on thick ultra white premium vinyle for optimal color output and perfect quality.

Fast trurnaround

Get your print proof less than 24h. after you order. Once approuved, your stickers are printed and sent in no time.

Ultra resistant and weatherproof

Yeti's stickers are protected by lamination and resist to UVs, heat, water and cold and most extrem conditions.

Made with love in Switzerland

Enjoy swiss quality at the best price. Our process allow us to provide best quality value and competitive rates.